logo
BETÖLTÉS...

Weboldal készítés

Weboldal készítés - az első ötlettől a sikeresen működő, profitot termelő weboldalig.

Cégünk készséggel áll rendelkezésére a sikeres online marketing és webes megjelenés minden egyes lépésében:

  • Vállaljuk weboldalának tervezését és elkészítését, meglévő weboldalának aktualizálását, teljeskörű felújítását:
  • Arculati terv elkészítése a cég meglévő arculati elemeinek felhasználásával, szükség esetén az arculat kiegészítésével (pl. logó, arculati terv, arculati kézikönyv)
  • Versenytársak felmérése, piaci elemzés készítése, a leendő weboldal pozícionálása
  • Látvány és funkciótervek készítése
  • A weboldal elkészítése saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkkel, illetve kifejezett igény esetén más, Ön által meghatározott rendszerrel.
  • Közreműködés a sikeres, profitot termelő szövegek és tartalmak elkészítésében
  • Stock grafikák beszerzése, illusztrációk készítése, fotózás
  • Utánkövetés, keresőoptimalizálás, későbbi fejlesztések.

 

Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy egy weboldalt nem elég elkészíteni, azt folyamatosan gondozni kell, figyelni kell a piac és a versenytársak akcióit és reakcióit, azokra reagálni kell, egy sikeres weboldal alapköve a folyamatos frissítés, karbantartás, elemzés és szükség szerinti módosítás.

Cégünk rutinosan mozog a weboldal statisztikák világában, ott ahol ön csak látogató számokat lát, mi tendenciákat, ott ahol ön azt látja, hogy van elég látogató, de kevés a megrendelés, mi például azt, hogy néhány elem áthelyezésével, vagy megváltoztatásával több vevőt tudunk önnek biztosítani. 

Ön azt látja, hogy eddig hiába költött Adwords (google) vagy Facebook hirdetésekre, mi azt fogjuk látni, hogy van megfelelőbb időpont, jobb célcsoport, praktikusabb megfogalmazása a hirdetésnek.

Ön azt látja, hogy a konkurencia weboldala sikeres és szép, mi a gyenge pontokat látjuk meg, ahol Ön előnyre tehet szert.

Ha ön azt látja, hogy már van weboldala, de az online érdeklődők mégis elmaradnak, mi azt fogjuk látni, hogy mit kell együtt tennünk azért hogy ez megváltozzon.

 

Kérjen árajánlatot kötelezettségek nélkül, és engedje meg hogy bebizonyítsuk, a siker és a profit miatt van szüksége weboldalra, nem pedig azért mert mindenkinek van!